Abychom si jízdu užili

Ano, abychom si jízdu užili, a to platí vzájemně, jak pro jezdce, tak pro koně, je potřeba dodržet hned několik rad a zásad. Každý správný milovník dokonalých tvorů ví, co musí nutně umět, co musí v rámci přípravy zvládnout a co vůbec k ovládání a jízdě na koni potřebuje. A tady je potřeba zpozornět a jasně definovat každou pomůcku, protože i sebemenší detail může být důležitý a nutný k ovládání zvířete. Uzdičky, sedla, ohlávky, westernové podbřišníky, to je pouze minimum toho, co musíte mít pro úspěšný trénink a drezúru. Nemá smysl využívat staré a nevyhovující pomůcky, které neposkytnou potřebný komfort, jak pro koně, tak pro jezdce.

život v sedle

Seznamte se s možností, jak kvalitně a bez problémů nakupovat a pořizovat jen to nejlepší! Ptáte se kde, zajímá vás, co byste mohli mít a třeba nemáte, nebo vůbec neznáte? Mohli byste mít kvalitní kožená provedení různých barev a rozměrů, mohli byste mít řemeslně zpracované pomůcky, co vydrží dlouhou dobu využívání. Není náhoda, že patříme mezi špičku v jezdeckém sportu, není náhoda, že pravidelně ručně vyrábíme zakázky na míru každému zákazníkovi.
kůň jako nejlepší přítel
Stáváme se jejich partnerem při každodenním tréninku a vyjížďkám s koněm, stáváme se jejich partnerem v pohodlné a bezproblémové práci a manipulaci se zvířetem. Co se týká podbřišníků můžete mít provedení z kvalitní kůže, nebo provázková. Samozřejmostí je i výběr různých dotahovacích řemenů, které jsou běžnou součástí sedel. Můžete si objednat i různá barevná provedení, která lze barevně sladit například se sedlem a ostatními pomůckami, protože i na vzhledu záleží a každému jezdci by mělo ležet na srdci nejen pohodlí, ale i celkový design. Pokud potřebujete poradit a těžko se orientujete, nebo jste jezdecký začátečník, rádi vás nasměrujeme a navrhneme řešení na míru, jak vám, tak vašemu čtyřnohému příteli.